Nieuws

De "Indische schrijfschool" op bezoek bij Tjemaralaan 14

02 oktober 2017

Vilan van de Loo was bij mij thuis om mijn Indische verhaal op te nemen. Wat Vilan doet is heel erg belangrijk! Ons Indische verhaal moet bewaard  blijven voor de volgende generaties. En op deze manier kan dat. Vilan van de Loo is een Indische Schrijfschool...Lees meer »

Sambel Ketjap van Oma Miet, limited edition

02 oktober 2017

Voor de feestdagen heeft Tjemaralaan 14 weer een oud recept van "Oma Miet" een nieuw leven ingeblazen. Alleen in de maanden oktober, november en december zolang de voorraad strekt is de "Sambel Ketjap" te koop. Het is een heerlijke...Lees meer »

Kookworkshops & -demonstratie bij u op locatie

24 juni 2017

Om u de Indische smaak te laten mee beleven op een authentieke manier geef ik Indische kookworkshops en kookdemonstraties opmaat bij u thuis. Uiteraard doe ik dat aan de hand van de handgeschreven recepten van mijn overgrootmoeder “Oma Miet”. De...Lees meer »

Tjemaralaan 14 op de WinterPasar in Helmond.

10 november 2016

Op zondag 20 november wordt de eerste Winter Pasar georganiseerd in het Anna Theater aan de Floreffestraat 21A in Helmond. Tjemaralaan 14 heeft daar een stand en verkoopt daar de Producten naar authentiek recept van "Oma Miet". Te koop zijn op de stand:...Lees meer »

Tjemaralaan 14 op de Tong Tong Fair

26 mei 2016

Op maandag 30 mei om 12:00u geeft Marc Tierolf van “Tjemaralaan 14” een kookworkshop in de Bengkel. Hij kookt samen met u 2 authentieke gerechten (Ajam Pangang Boemoe Ketjap en Gado Gado saus) uit het kookschrift van “Oma Miet”. U kunt zich aanmelden bij...Lees meer »

Tjemaralaan14 neemt deel aan talkshow over "Moederfiguren"

27 mei 2015

Primeur! Vrijdag 3 juni om 17:00u op de Tong Tong Fair, neem ik - Marc Tierolf -  deel aan een talkshow over "Moederfiguren" samen met Edy Serise en Rob Bouwman in het Tong Tong Theater. U bent van harte welkom om te komen kijken.Lees meer »